Välkomstskål!


Jag vill inviga min blogg med en välkomstskål och presentera mig lite kort för att bryta isen. Vissa av er kanske redan är bekanta med mig och har hittat hit via min Instagram @vintugg. Några av er kanske har lyssnat på min podd ‘Vintugg Podcast’ där jag snackar om högt och lågt om vin varannan vecka med min sidekick och tillika lillasyster Saga. Men de flesta av er har säkert ingen j*vla aning om vem jag är. 

vinklubb, biljett, vin

Jag är en 28 år ung opretentiös vinpimplare vars liv kretsar kring, tja, vin. Ingenting som gör mig vidare unik egentligen. Inte ens någon fullständig utbildning har jag på temat. Vad jag däremot har är svart bälte i att googla, en oändlig törst efter vinkunskap och en nyfikenhet. Jag hoppas att den här platsen ska bli som att komma hem efter en påfrestande dag på jobbet, eller som att få en inträdesbiljett i världens mest tillåtande och härligaste klubb. En klubb med röda sammetsgardiner, persiska mattor, discokulor, oändliga korridorer med vinkylar och vulgär konst på de väggytor som finns kvar. Vi dricker exakt det vi känner för men med en överhängande risk för naturviner, nya världen och mousserande. Prognosen för klassiskt italienskt och klassiskt franskt är hyfsat liten. Inte för att det inte är gott, det finns bara andra som redan har dem klubbarna och som gör det bra.

Perfekt, då har jag säkert förlorat 50% av alla läsare innan jag ens har börjat.
Och med det tycker jag att vi sätter igång!

signatur, ema, vintugg

5 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.